Andrzejki z Top Chefem Dawidem Szkudlarkiem

  • Ilość miejsc: Jest Jest  (12 szt.)
  • szt.
  • Cena netto: 154,47 zł 190,00 zł

27.11 .2020 r., godzina: 18:00 

Witajcie, 

z okazji zbliżających się magicznych Andrzejek w tym jakże jesiennym czasie, chcemy odrobinkę dodać do tej ponurej pory roku odrobinkę magii..

Jeśli nie macie planów na Andrzejki tooo... 

27 listopada o godzinie 18:00 organizujemy dla Was andrzejkowe jesienne gotowanie z TOP CHEFEM Dawidem Szkudlarkiem. 

Absolwent Zespołu Szkół Gastronomicznych w Gorzowie Wielopolskim, Akademii Rolniczej w Szczecinie oraz Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu.

Nauczyciel przedmiotów zawodowych w ZSG w Gorzowie. 

Szef Kuchni restauracji Siedem Stołów w Wysokiej.

Laureat wielu konkursów kulinarnych m.in. Kulinarny Puchar Polski, L’Art de la cuisine Martell, Kulinarnego Rajdu Mistrzów oraz prestiżowego Bocuse d’Or Poland.

Zwycięzca 6 edycji programu Top Chef.

Co przygotujemy? 

JESIENNE MENU wg. SZKUDLARKA
 
PRZYSTAWKA: Bliny ziemniaczane / Wątróbka / Kalarepa z jabłkiem i chrzanem
II PRZYSTAWKA: Krem z dyni z czerwonym curry / Prażone pestki dyni / Emulsja drobiowa
DANIE GŁÓNE: Polędwica z sarny / Risotto grzybowe / Warzywa sezonowe
DESER: Tarta cytrynowa / Krem chantilly
 
ANDRZEJKOWE WRÓŻBY również przewidziane... ;) 
 

Cena: 190 zł /os. (w tym 23% VAT)

Cena zawiera wszystkie potrzebne składniki do przygotowania sushi, profesjonalnie wyposażone stanowisko, skrypt z przepisami do zabrani ze sobą, fartuchy na czas szkolenia, pojemniki „na wynos”, napoje - woda, kawa, herbata.

Minimalna ilość osób - 8
(Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń)
(Jeśli nie uzbiera się minimalna ilość uczestników szkolenia, zastrzegamy sobie prawo do przełożenia terminu lub odwołania zajęć i zwrotu pieniędzy).


tel.727-777-197
martyna@studiodobregosmaku.pl


Zapraszamy :)