DIETOTERAPIA W HASHIMOTO- zacznij od kuchni

  • Ilość miejsc: Jest Jest  (9 szt.)
  • szt.
  • Cena netto: 162,60 zł 200,00 zł

03.02.2022 r., godzina  17:00 

Warsztaty kulinarne dla osób z Hashimoto/niedoczynnością tarczycy... 

Warsztaty, które nauczą cię gotować szybko i zdrowo,
by mieć świetną figurę i mnóstwo energii, nawet gdy masz Hashimoto.

W naszym studiu gościć będziemy po raz drugi dietetyczkę, a zarazem trenerkę personalną Panią Annę Kisielewicz... "Poradnia dietetyczna Anna Kisielewicz, dietocoach." 

Pani Anna o sobie: "Mój zawód jest moją pasją. Mam wiele pomysłów związanych z propagowaniem aktywnego stylu życia, część już została wdrożona w życie..."

Pani Anna prowadzi swój sklep internetowy- KLIK

Pani Anna jest profesjonalistką, ma ona na swoim koncie wiele osiągnięć, jak sama twierdzi, jej największym osiągnięciem są osiągnięcia jej podopiecznych, których uwierzcie ma bardzo dużo! 

Choroby z autoagresji mają wspólną cechę: osłabienie układu immunologicznego i przeciwciała atakujące własne tkanki.
Współczesne badania wskazują, że odpowiednia dieta oraz suplementacja zmniejszają stany zapalne i poprawiają samopoczucie.
Zmodyfikowane jedzenie, stres, słaba flora bakteryjna w jelitach oraz toksyny pochodzące z zewnątrz obciążają organizm i przyczyniają się do złego metabolizmu, nadwagi, przemęczenia,
braku wchłaniania minerałów i witamin.

Osiągnięcie ładnej sylwetki i dobrego samopoczucia w Hashimoto, czy w innych chorobach z autoagresji, wymaga zmiany nawyków żywieniowych, oczyszczenia organizmu z toksyn i wsparcia.

CO POWODUJE, ŻE CZUJESZ SIĘ ŹLE I NIE MASZ ENERGII W HASHIMOTO?

✓ Brakuje Ci zorganizowania – jesz „przypadkowe” posiłki
✓ Przytłaczają Cię stres i przemęczenie – gubią cię przekąski
✓ Nie wiesz od czego zacząć, czym się wspomagać
✓ Brakuje Ci inspiracji na szybkie i zdrowe posiłki
CZY POTRZEBUJESZ GOTOWYCH ROZWIĄZAŃ?
JEŚLI TAK

Przyjdź na warsztaty gotowania z dietetyczką Anną Kisielewicz!

MENU: 

Szakszuka z suszonymi pomidorami

Naleśniki bezglutenowe z owocami

Misa pełna zdrowia: sałatka z komosą ryżową i pieczoną dynią

Zupa rybna na mleku kokosowym

 

DLA KAŻDEGO UCZESTNIKA NA KONIEC SUPER NIESPODZIANKA

 

Zajęcia w dobie pandemii  są przeprowadzane w reżimie sanitarnym, dorośli pracują 2 osobowych grupach przy stanowisku.

Wszystkie stanowiska są rozmieszczone w bezpiecznych odstępach. 

Studio jest wyposażone w wszelkie środki do dezynfekcji.

Osoba prowadząca warsztaty odziana jest przez cały czas w maseczkę.

 

Cena: 200 zł/os. (w tym 23% VAT)

Cena zawiera wszystkie potrzebne składniki do przygotowania każdego z dań, dobrze wyposażone stanowisko, skrypt z przepisami do zabrania ze sobą, fartuchy na czas szkolenia, pojemniki „na wynos”, napoje - woda, kawa, herbata.

Minimalna ilość osób - 8
(Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń)
(Jeśli nie uzbiera się minimalna ilość uczestników szkolenia, zastrzegamy sobie prawo do przełożenia terminu lub odwołania zajęć i zwrotu pieniędzy).

Rezerwacje i więcej informacji:


tel.727-777-191
martyna@studiodobregosmaku.pl


Zapraszamy :)