Feriowy burger dla dzieci

  • Ilość miejsc: Jest Jest  (10 szt.)
  • szt.
  • Cena netto: 81,30 zł 100,00 zł

27.01.2022 r., godzina 15:00

Z okazji Ferii, przygotowaliśmy warsztaty dla najmłodszych.

Zajęcia poprowadzi już nie po raz pierwszy... zajęcia dla dzieci: 

Bartosz Wicherek młody, ale bardzo ambitny i kreatywny człowiek, absolwent Zespołu Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej Karamać w Gorzowie Wlkp.
Laureat wielu konkursów kulinarnych, kapitan Kadry Narodowej kucharzy juniorów. 
Zwycięzcę prestiżowego konkursu International Chef Culinary Cup 2019.

Reprezentant Polski w gotowaniu w konkursie międzynarodowym World Skills w roku 2021 r.
Swoje inspiracje czerpie z tradycji Polskiej kuchni i regionalności.

Jeśli Twoja pociecha lubi pomagać przy domowych wypiekach, przy przygotowaniu obiadu lub sama dobrze daje sobie radę, to te warsztaty są strzałem w 10-tkę.


Przygoda z kulinariami często zaczyna się od zabawy w kuchni pod okiem rodzica, a poprzez rozwijanie zainteresowania w odpowiedni sposób, prowadzi do pasji, która potrafi niekiedy zaowocować udziałem w amatorskim konkursie czy programie telewizyjnym (Masterchef Junior).


BURGERY DLA NAJMŁODSZYCH Rumiana bułka, w środku soczyste mięso wołowe, ser i świeże warzywa... burger może zdrowy, pożywny, wypełniony najwyższej jakości dodatkami i do tego niesamowicie smaczny! Podczas naszego szkolenia pokażemy najmłodszym jak proste jest przygotowanie wyśmienitych burgerów , jak przygotować sosy i dodatki i co równie ważne - pieczemy puszyste, chrupiące bułki. Do tego klasyczne belgijskie frytki z ziemniaków,, Maris Piper''. Jednym słowem amerykańska uczta dla każdego młodego miłośnika Burgerów.



Menu:

KLASYCZNY BURGER WOŁOWY | SER CHEDDAR | ŚWIEŻE WARZYWA |DOMOWE MAJONEZ

CHICKEN BURGER | SOS SŁODKO KWAŚNY |SEZONOWE WARZYWA

+ KLASYCZNE BELGIJSKIE FRYTKI I BUTELKA PEPSI

PRZEDZIAŁ WIEKOWY 8-14 LAT! 

Zajęcia w dobie pandemii  są przeprowadzane w reżimie sanitarnym, dzieciaczki pracują w 2 osobowych grupach przy stanowisku, wszystkie stanowiska są rozpieszczone w bezpiecznym odstępach. 

Studio jest wyposażone w wszelkie środki do dezynfekcji.

Osoba prowadząca warsztaty odziana jest przez cały czas w maseczkę.

UWAGA: Rodzice/ Opiekunowie przyprowadzają dzieci na zajęcia oraz odbierają je po ich zakończeniu! 
 

Cena zawiera wszystkie potrzebne składniki do przygotowania potraw, profesjonalnie wyposażone stanowisko, skrypt z przepisami do zabrani ze sobą, fartuchy na czas szkolenia, pojemniki „na wynos”, napoje - woda, kawa, herbata.

Minimalna ilość osób - 8
(Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń)
(Jeśli nie uzbiera się minimalna ilość uczestników szkolenia, zastrzegamy sobie prawo do przełożenia terminu lub odwołania zajęć i zwrotu pieniędzy).


tel.727-777-191
martyna@studiodobregosmaku.pl


Zapraszamy :)