KOCHANI
Zapraszamy na warsztaty, które odbędą się w naszym studiu które poprowadzi młody ambitny Daniel Pelechaty.
Laureat wielu prestiżowych konkursów oraz wyróżnień takich jak:
-Odbywał staż w restauracji Quique Dacosta Restaurante z trzema gwiazdkami Michelin
oraz 42 miejscu w rankingu top 50 Worlds Best Restaurants
- Odbywał staż w restauracji EL POBLET z dwoma gwiazdkami Michelin
-Top 10 młodych kucharzy według rankingu “World Skills Poland 2019” oraz “World Skills
Poland 2020”
- Top 10 według Unilever Food Solutions “Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2019”
-Zwycięzca konkursu “Almatur Gotuję w Wakacje”
- II Miejsce w konkursie “Czas na Rybę w Niemodlinie”
- III Miejsce w konkursie “Festiwal Lubuskich Smaków”
-Finalista Kulinarnego Pucharu Polski Mięsa Drobiowego 2018
-Finalista konkursu Drób Na Polskim Stole Expo Mazury Horeca 2019
-Wyróżniony przez prezydenta Gorzowa Wielkopolskiego Pana Jacka Wójcickiego
oraz kuratora województwa lubuskiego.
-Zdobywca nagrody przyznanej przez burmistrza oraz radę miejską Gminy Witnica
-Nominowany do Osobowości roku 2020 w kategorii “Działalność społeczna i charytatywna”
Szkolił się pod okiem najlepszych szefów kuchni w Polsce takich jak : Dawid
Szkudlarek, Rajmund Królik, Pascal Brodnicki, Petar Simić, Rafał Drzewiecki.
Pracował w jednych z najlepszych restauracji w
Hiszpanii “El Poblet” która posiada 2 Gwiazdki Michelin oraz “QUIQUE DACOSTA
“RESTAURANTE która posiada 3 Gwiazdki Michelin oraz 42 miejsce na świecie według
rankingu TOP 50 WORLD BEST RESTAURANTS której właścicielem jest najlepszy
hiszpański szef kuchni Quique Dacosta.
MENU:
Prażynka ryżowa z krewetkami, kolendrą i limonką
Gazpacho z arbuzem, prażonymi migdałami i serem feta
Patatas bravas z aromatycznym chorizo, chrupiącymi kalmarami, nutą tabasco i piklowaną szalotką
Espuma różana z truskawkami, fiołkowymi churros, miętą i jadalnymi płatkami kwiatów
Cena: 220 zł /os. (w tym 23% VAT)
Cena zawiera wszystkie potrzebne składniki do przygotowania każdego z dań, profesjonalnie wyposażone stanowisko, skrypt z przepisami do zabrani ze sobą, fartuchy na czas szkolenia, pojemniki „na wynos”, napoje - woda, kawa, herbata.
Minimalna ilość osób - 8
(Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń)
(Jeśli nie uzbiera się minimalna ilość uczestników szkolenia, zastrzegamy sobie prawo do przełożenia terminu lub odwołania zajęć i zwrotu pieniędzy).
tel.727-777-191
dorota@studiodobregosmaku.pl
Zapraszamy :)