STREET FOOD z uczestnikiem MasterChef- Mateuszem Krojenka

  • Ilość miejsc: Jest Jest  (8 szt.)
  • szt.
  • Cena netto: 154,47 zł 190,00 zł

02.10.2021 r., godzina 17:00 

Zapraszamy Was na warsztaty ze STREET FOOD. 

W naszym studiu gościć będziemy półfinalistę 7. edycji programu MasterChef. Mateusz przekona nas, że kuchnia nie musi być wyrafinowana aby nas zachwycić. Często prostota jest najcenniejszą przyprawą. 


Kilka słów od Mateusza:

"Nazywam się Mateusz Krojenka mam 29 lat i pochodzę z niewielkiej miejscowości Zbyszewice w województwie Wielkopolskim. Jestem półfinalistą 7 edycji MasterChef (Top4). Pasję do gotowania mam od dziecka. W wieku 5 lat grandziłem już w kuchni pomagając mamie oraz babci w gotowaniu. Można powiedzieć, że w kuchni czuję się jak ryba w wodzie. W programie MasterChef przeżyłem swoją przygodę życia, która uświadomiła mnie, że naprawdę potrafię gotować. Uwielbiam zarażać ludzi moją pasją do gotowania poprzez zabawę w kuchni bo to właśnie jest najważniejsze aby podczas gotowania dobrze się bawić. Nie boję się nowych wyzwań, nieznanych produktów. Gotowanie traktuję jako sztukę."

 

Street food kojarzy się dobrze!Jeśli jesteście miłośnikami podróży i odkrywania nowych, lokalnych smaków, warsztaty kulinarne Street Food są właśnie dla Was. Podczas czterech godzin trwania spotkania przeniesiecie sie w różne zakątki świata, zgłębiając lokalne smaki i zagłębiając się w tajemnice tamtejszych tradycji kulinarnych.

Przygotujcie razem z nami wspaniałe dania:

  1. Burger wołowy z chutney
  2. Zupa tajska
  3. American hot dog

Będzie aromatycznie, będzie kolorowo! Takie smakowe podróże zapadają głęboko w pamięć, zapewniamy! 

 

Zajęcia w dobie pandemii  są przeprowadzane w reżimie sanitarnym, dorośli pracują 2 osobowych grupach przy stanowisku.

Wszystkie stanowiska są rozmieszczone w bezpiecznych odstępach. 

Studio jest wyposażone w wszelkie środki do dezynfekcji.

Osoba prowadząca warsztaty odziana jest przez cały czas w maseczkę.

 

Cena: 190 zł /os. (w tym 23% VAT)

Cena zawiera wszystkie potrzebne składniki do przygotowania każdego z dań, dobrze wyposażone stanowisko, skrypt z przepisami do zabrania ze sobą, fartuchy na czas szkolenia, pojemniki „na wynos”, napoje - woda, kawa, herbata.

Minimalna ilość osób - 8
(Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń)
(Jeśli nie uzbiera się minimalna ilość uczestników szkolenia, zastrzegamy sobie prawo do przełożenia terminu lub odwołania zajęć i zwrotu pieniędzy).

Rezerwacje i więcej informacji:

www.studiodobregosmaku.pl

lub
tel.727-777-191
martyna@studiodobregosmaku.pl


Zapraszamy :)